Wifi repeater 300Mbps

ITEM:
12324
Beschikbaarheid: Op voorraad
Korte omschrijving
Wij zijn zeer gecharmeerd door deze kleine compacte WiFi Repeater. Krachtige prestaties! Duidelijke en eenvoudige user interface.
Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 24,95

  Het gebruik van een wifi repeater zorgt voor een groter bereik van uw draadloze wifi netwerk.

  7inova_wifi_repeater

  Wifi repeaters worden ook wel wifi extenders genoemd en pakken het signaal van uw draadloze wifi modem of router op en zenden dit opnieuw uit waardoor u in principe een tweede wifi zender in huis heeft voor een groter draadloos bereik. Met deze wifi repeater kunt u uw wifi signaal versterken en het bereik al snel verdubbelen! De wifi repeater is makkelijk te installeren door deze in te pluggen in het stopcontact. Vanaf dit moment zal de wifi repeater het door u gekozen netwerk zoeken om deze vervolgens te versterken zodat u door uw hele huis een goed wifi signaal heeft.

  Wifi-repeater

  De wifirepeater is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren.

  Dankzij de 300 Mbps draadloos N snelheid, WPS toets, miniatuur afmeting en wandmontage is het uitbreiden van een draadloos netwerk nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Bovendien biedt de ethernet aansluiting op deze repeater de mogelijkheid een apparaat via een kabel aan te sluiten, zodat hij als draadloos adapter fungeert. Met 300 Mbps draadloos 802.11n snelheid is hij ideaal voor vlekkeloze HD video, muziek streamen en online games.

   

  Ook te gebruiken in:
   

  AP mode: ALs acces point. Heeft u alleen internet via netwerkkabel (bvb hotel) plaats de repeater in AP mode en creëer uw eigen wifi netwerk.  Repeater mode: Versterkt een door U gekozen WiFI netwerk

   

  Client mode: Geen Wifi kaart in uw PC? Plaats dit toestel in Client mode en sluit dit op je PC aan via de bijgeleverde netwerkkabel. 

   

  We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.