Wie zijn wij?

Historiek

In 1999 zijn we begonnen als een locale computerwinkel. Kleinschalig, onze ambitie was echter groot. Al snel hebben we ons gespecialiseerd in de opkomende markt van de opslagmedia. In die tijd waren dat vooral CD-R's.

Door onze specialisatie, konden we scherpe prijzen aanbieden. Mensen kwamen van heinde en ver hun media bij ons aankopen. Dit resulteerde in 2000 in onze eerste online shop. Ons assortiment bestond voornamelijk uit CD media. Gestaag hebben we ons assortiment uitgebouwd. Eerst met DVD media, daarna de toebehoren.

Samen met de uitbreiding van ons assortiment, groeide ook onze ambitie. Naast de Benelux gingen we ons ook richten op de franse markt. Ons bedrijf begon langzaam uit zijn voegen te barsten en in 2004 moesten we op zoek naar een grotere locatie.

Dit resulteerde in een mooi pand met uitbreidingsmogelijkheden op een industrieterrein. Dit schiep mogelijkheden. Ons actieterrein breidde zich uit naar Europa.

In 2015 bestaat onze online shop 15 jaar.

Hoe kan u ons contacteren?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van: 9:00 t/m 17:30
Via de live chat. 
Via e-mail: info@cdrwinkel.com
Via de telefoon: +31(0)40 3040 140

U wil uw bestelling zelf komen afhalen in ons afhaalmagazijn?

Dat kan. U bent van harte welkom in ons afhaalmagazijn. Gelieve wel altijd eerst de bestelling via de site te plaatsen (bij het afronden van de bestelling kiezen voor 'afhalen in afhaalmagazijn') zodat we deze voor u kunnen klaarzetten. Zodra de bestelling klaarstaat, krijgt u van ons een mailtje.

Afhalen kan op volgend adres:

CDRwinkel.com is onderdeel van LedsSaveTheWorld.nl BV 
Spaarpot Oost 22
5667 KT Geldrop
Nederland. 
Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van: 9:00 t/m 17:30

Overige informatie

Kamer van koophandel:
58126341 

BTW nummer:
NL852886007B01