Beoordeel Ons

Geef uw mening!


We hopen natuurlijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. U kunt onze dienstverlening nu beoordelen door een review over ons te schrijven. Zo kunnen wij onze organisatie blijven optimaliseren. Wij werken samen met Trustpilot, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden.

Hieronder vindt u de laatste 10 beoordelingen. Voor het volledige overzicht kunt u naar onze Trustpilot pagina.

Schrijf nu uw beoordeling over CDRwinkel

De 10 meest recente beoordelingen.


Tonnie Hoksbergen | Gepubliceerd 5 uur geleden

Prima web side en prima verzending
Prima web side en prima verzending


GJ | Gepubliceerd 2 dagen geleden

Een aanrader voor iedereen
Een aanrader voor iedereen. Op werkdagen besteld, volgende dag netjes verpakt bezorgd.


W v Hal | Gepubliceerd 4 dagen geleden

Goede service
Goede service, alleen voortaan versturen in stevigere verpakking zodat het artikel onbeschadigd aankomt.


Aya | Gepubliceerd 5 dagen geleden

Duidelijke website
Duidelijke website, snelle levering, niks op aan te merken.


klant | Gepubliceerd 6 dagen geleden

mijn bestelde produkt moest al vanaf …vorige week geleverd worden
mijn bestelde produkt moest al vanaf vorige week afgeleverd worden. Echter heb ik tot op heden mijn bestelde produkt niet mogen ontvangen. Heb ook al meerdere malen gebeld, erg teleurgesteld


Marcel | Gepubliceerd 6 dagen geleden

een prachtige vakkenkast met vele …
een prachtige vakkenkast met vele mogelijkheden erin. en een perfecte service en snelle levering


Dion | Gepubliceerd 6 dagen geleden

betrouwbare winkel
Wij hebben een slaapbank besteld bij deze winkel. Helaas ontdekten we bij het openmaken de verpakking een klein gaatje in de stof. We hebben direct contact opgenomen met de winkel. (ze zijn goed bereikbaar) De medewerker heeft het keurig afgehandeld. De bank werd zonder kosten opgehaald en binnen een paar dagen stond het geld weer op onze rekening.


Leo Eumelen | Gepubliceerd zaterdag 8 juli 2017

Uitstekende service, ook na de verkoop!
Afgelopen week ervaren dat Cdrwinkel ook heel goed werk levert als het op de garantie aankomt. Uitstekende service verleend en dat levert zeer tevreden klanten op!


Aussems Roger | Gepubliceerd maandag 12 juni 2017

Op hun vorige locatie te Selfkant vond …
Op hun vorige locatie te Selfkant vond ik de service beter,op de huidige locatie kan ik ze telefonisch bijna niet bereiken altijd menu kiezen ( dus gesprek wordt aangerekend ) heb je je keuze gedaan gaat de telefoon over en krijg je na een 10tal seconden te horen dat het voor de moment zeer druk is en alle werknemers in gesprek zijn, en wordt er prompt ingehaakt !!! Via mail nog erger , want vul ik de invulvelden in naar behoren, en stel ik mijn vraag druk op versturen en na enige tellen krijg ik de melding dat dit niet lukt, en op een andere keer ik maar opnieuw moet proberen. Zoals ik in het begin al melde de vorige locatie top en heel veel aangekocht toen, maar nu houdt het op voor mij bij CD-R winkelen. Vriendelijke groeten Roger


Iris Plugge | Gepubliceerd donderdag 4 mei 2017

Bestelling pleuren ze voor de deur
Bestelling pleuren ze voor de deur. Succes ermee. Ik woon 1 hoog ben alleenstaande moeder ik kan geen bed ooghoog tillen. Na smeken tillen ze het toch omhoog voor de deur succes ermee. Onbeschofte chauffeur wil geen hand geven. Van tevoren was dit ook niet aangegeven dat had ik mijn bestelling geannuleerd. Dit is de 1e en laatste x dat ik hier is koop. Ben nog nooit zo boos geweest.
trap@cdrwinkel.com