Beoordeel Ons

Geef uw mening!


We hopen natuurlijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. U kunt onze dienstverlening nu beoordelen door een review over ons te schrijven. Zo kunnen wij onze organisatie blijven optimaliseren. Wij werken samen met Trustpilot, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden.

Hieronder vindt u de laatste 10 beoordelingen. Voor het volledige overzicht kunt u naar onze Trustpilot pagina.

Schrijf nu uw beoordeling over CDRwinkel

De 10 meest recente beoordelingen.


Cor | Gepubliceerd dinsdag 4 oktober 2016

Via website besteld volgende morgen thuisbezorgt. Supersnel.
TV standaard. Via website besteld 16:00 uur ... volgende morgen thuisbezorgt. Supersnel.


Tijs Martens | Gepubliceerd maandag 9 mei 2016

Zeer correct, klant vriendelijk en kennis van de producten.
We hebben nu meerdere keren een bezoek gebracht aan dit bedrijf, zowel via internet als bij de zaak zelf, en steeds weer ontdekt dat er bij dit bedrijf wel de moeite wordt genomen voor de klant. Ze hebben veel op voorraad. Goede kennis van de producten en tips en trucs om te gebruiken tijdens het bouwen. Wij hadden een product waar een fabrieksfoutje in zat en ook dat werd meer dan super opgelost. Ze kwamen zelfs even naar ons toe om mee te kijken voor de beste oplossing!


Niels | Gepubliceerd dinsdag 29 maart 2016

Juiste prijs- kwaliteitsverhouding, goede service
Ik heb al enkele malen een CD DVD opbergmeubel gekocht en ben dik tevreden. ik heb meerdere sites bezocht en in het verleden ook op andere sites opbergmeubels gekocht maar bij CDRwinkel heb ik voor mij de juiste prijs- kwaliteitsverhouding gevonden. De service en het contact is tot op heden ook altijd goed geweest bij mij.


Carolien | Gepubliceerd dinsdag 29 maart 2016

Slechte service
Bij het zien van mijn bestelling zag ik dat het de verkeerde kast was. Naar contact via mail kon ik hem retour sturen maar kosten waren geheel op eigen rekening! .. Zeer slecht aangezien de fout bii hun ligt en niet bij mij.. Ik raad deze site zwaar af .


Davy Aendekerk | Gepubliceerd vrijdag 6 mei 2016

Snel, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar
Zeer snelle levering, bij controle waren twee lampjes defect in het doosje( niet hun schuld maar van de leverancier of tijdens transport). Contact genomen met service via mail met foto's, binnen het uur antwoord en vervangende lampen vertrokken een uur later en dag erna was alles opgelost. Een no nonsense aanpak en nog snel ook. Kortom beestig bedrijf met een mooie toekomst.


Guus Stevens | Gepubliceerd donderdag 24 december 2015

Snel, betrouwbaar,klantvriendelijk
s'ochtends besteld en bij afhalen in de middag stond de bestelling al klaar. Klant vriendelijk en snelle hulp.


Josh | Gepubliceerd vrijdag 4 december 2015

Uitstekende verzending en service..
Enige wat ik zou veranderen is het moment dat de porto erbij komt, dat zou ik er meteen bijzetten..


piet | Gepubliceerd dinsdag 1 december 2015

5 sterren
Binnen 24 uur levering en goed verpakt.


Twinkel | Gepubliceerd maandag 23 november 2015

Klantgericht, oplossingsgericht, snelle levering en betrouwbaar
Ik moet zeggen, dat Cdrwinkel een zeer goede beoordeling verdient. Er was namelijk een klein probleempje ontstaan met een levering. Maar dit kleine probleempje is dan ook direct opgepakt door Cdrwinkel en direct oplossingsgericht door hen afgehandeld. Ik voel me als klant goed behandeld en serieus genomen. Het maakt Cdrwinkel ook nog eens een betrouwbare winkel. Ik kom daarom graag nog eens terug winkelen bij CdrWinkel. De snelheid waarmee de bestelde producten werden afgeleverd is ook erg prettig. De snelheid van het oplossen van dit kleine probleem was evenredig snel en netjes afgehandeld.


Molenaar | Gepubliceerd vrijdag 23 oktober 2015

snel en correct
Het was voor de eerste keer, dus eerst afwachten. Het beginmenu aan de linkerkant, was even wennen. bv. inkt en toner zitten bij elkaar maar zijn niet apart genoemd. Had zelf een foutje gemaakt bij het lezen, dacht dat het originele Canon patronen waren, maar het was Pixma. Nooit gehad dus uitproberen.
trap@cdrwinkel.com