Beoordeel Ons

Geef uw mening!


We hopen natuurlijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. U kunt onze dienstverlening nu beoordelen door een review over ons te schrijven. Zo kunnen wij onze organisatie blijven optimaliseren. Wij werken samen met Trustpilot, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden.

Hieronder vindt u de laatste 10 beoordelingen. Voor het volledige overzicht kunt u naar onze Trustpilot pagina.

Schrijf nu uw beoordeling over CDRwinkel

De 10 meest recente beoordelingen.


Leo Eumelen | Gepubliceerd maandag 12 juni 2017

Uitstekende service, ook na de verkoop!
Afgelopen week ervaren dat Cdrwinkel ook heel goed werk levert als het op de garantie aankomt. Uitstekende service verleend en dat levert zeer tevreden klanten op!


Aussems Roger | Gepubliceerd donderdag 4 mei 2017

Op hun vorige locatie te Selfkant vond …
Op hun vorige locatie te Selfkant vond ik de service beter,op de huidige locatie kan ik ze telefonisch bijna niet bereiken altijd menu kiezen ( dus gesprek wordt aangerekend ) heb je je keuze gedaan gaat de telefoon over en krijg je na een 10tal seconden te horen dat het voor de moment zeer druk is en alle werknemers in gesprek zijn, en wordt er prompt ingehaakt !!! Via mail nog erger , want vul ik de invulvelden in naar behoren, en stel ik mijn vraag druk op versturen en na enige tellen krijg ik de melding dat dit niet lukt, en op een andere keer ik maar opnieuw moet proberen. Zoals ik in het begin al melde de vorige locatie top en heel veel aangekocht toen, maar nu houdt het op voor mij bij CD-R winkelen. Vriendelijke groeten Roger


Iris Plugge | Gepubliceerd vrijdag 10 maart 2017

Bestelling pleuren ze voor de deur
Bestelling pleuren ze voor de deur. Succes ermee. Ik woon 1 hoog ben alleenstaande moeder ik kan geen bed ooghoog tillen. Na smeken tillen ze het toch omhoog voor de deur succes ermee. Onbeschofte chauffeur wil geen hand geven. Van tevoren was dit ook niet aangegeven dat had ik mijn bestelling geannuleerd. Dit is de 1e en laatste x dat ik hier is koop. Ben nog nooit zo boos geweest.


Marcel | Gepubliceerd woensdag 22 februari 2017

zeer goede ervaring
Update review ; Na wat problemen, o.a.met verloren gegane e-mails, heeft deze zeer vriendelijke meneer de problemen op een professionele wijze opgelost. Betrouwbare winkel.


Rob | Bijgewerkt donderdag 23 februari 2017

Uitstekend
Topservice en support! Snel reactie terug en ze stellen direct een oplossing voor een defecte adapter, gewoon een nieuwe opgestuurd en 1 dag later al in ontvangst mogen nemen.


Cor | Gepubliceerd woensdag 22 februari 2017

Via website besteld volgende morgen thuisbezorgt. Supersnel.
TV standaard. Via website besteld 16:00 uur ... volgende morgen thuisbezorgt. Supersnel.


Tijs Martens | Gepubliceerd dinsdag 4 oktober 2016

Zeer correct, klant vriendelijk en kennis van de producten.
We hebben nu meerdere keren een bezoek gebracht aan dit bedrijf, zowel via internet als bij de zaak zelf, en steeds weer ontdekt dat er bij dit bedrijf wel de moeite wordt genomen voor de klant. Ze hebben veel op voorraad. Goede kennis van de producten en tips en trucs om te gebruiken tijdens het bouwen. Wij hadden een product waar een fabrieksfoutje in zat en ook dat werd meer dan super opgelost. Ze kwamen zelfs even naar ons toe om mee te kijken voor de beste oplossing!


Niels | Gepubliceerd maandag 9 mei 2016

Juiste prijs- kwaliteitsverhouding, goede service
Ik heb al enkele malen een CD DVD opbergmeubel gekocht en ben dik tevreden. ik heb meerdere sites bezocht en in het verleden ook op andere sites opbergmeubels gekocht maar bij CDRwinkel heb ik voor mij de juiste prijs- kwaliteitsverhouding gevonden. De service en het contact is tot op heden ook altijd goed geweest bij mij.


Carolien | Gepubliceerd dinsdag 29 maart 2016

Slechte service
Bij het zien van mijn bestelling zag ik dat het de verkeerde kast was. Naar contact via mail kon ik hem retour sturen maar kosten waren geheel op eigen rekening! .. Zeer slecht aangezien de fout bii hun ligt en niet bij mij.. Ik raad deze site zwaar af .


Davy Aendekerk | Gepubliceerd dinsdag 29 maart 2016

Snel, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar
Zeer snelle levering, bij controle waren twee lampjes defect in het doosje( niet hun schuld maar van de leverancier of tijdens transport). Contact genomen met service via mail met foto's, binnen het uur antwoord en vervangende lampen vertrokken een uur later en dag erna was alles opgelost. Een no nonsense aanpak en nog snel ook. Kortom beestig bedrijf met een mooie toekomst.
[email protected]